Fund Films: “Patients in the Center: Finding Integrative Healthcare”

Hjælpe patienterne med at blive hørt

hjælp eksperter finde løsninger

at bringe sundhed og pleje sammen igen

i midten af sundhedsydelser.

 

Hjælp os med at finansiere denne film:

Patienterne i CENTRUM

Integreret Sundhedspleje

 

Sundhed og trivsel er de største ønsker for læger og deres patienter, som er konfronteret med en livstruende sygdom. For at øge chancerne for et sundt liv for mennesker, der lider af en kronisk sygdom må et nyt paradigme for sundhed, der indebærer en mere medfølende form for sundhedspleje og innovativ økonomisk strategi, udforskes.

Integreret Sundhed og Medicin er betegnelsen for dette initiativ, og det er godt i gang i USA og Europa, samt andre dele af verden.

 

Patienterne har så meget at lære os, hvis blot der var nok tid til at lytte til dem.

Healthcare er blevet reduceret til blot en 5-15 minutter aftale mellem læge og patienter.

Derfor lider både patienter og læger.

 

Vores serie af dokumentariske kortfilm, “Patienter in the Center: Finding Integrative Healthcare” vil levere historier og løsninger, i dybde og bredde, fortalt indefra – inde i hjerter og sind af patienter, læger, forskere og erhvervsledere. Patienternes stemmer bliver hørt for at hjælpe eksperter finde løsninger til at bringe sundhed og pleje sammen igen i midten af sundhedsydelser.

 

Patienterne i CENTRUM vil afsløre dyb håb og frygt samt drømme for, hvordan hver af interviewpersonerne ønsker at forbedre sundheden for deres respektive lande.

 

Desuden vil korte filmsekvenser vise, hvordan læger og komplementære behandlere arbejder sammen på vegne af patienten.

 

Med yderligere finansiering: For at uddanne seeren, kan der være side-historier om de forskellige former for behandlingsformer samt om den videnskabelige og historiske baggrund, som ville omfatte statistik for dens omkostningseffektivitet. Historien om behandlingen, de videnskabelige fakta om dem, og hvordan de kan hjælpe patienter er åbenbaret i korte “informative og visuelt tiltrækkende” filmsekvenser som side-historier. Disse side-historier vil give en dybdegående forståelse af hver behandling, og hvor de stammer fra, dvs.. kultur, tradition, historie, videnskabelig evidensbaseret forskning og statistik på patientresultater, behandling og omkostningseffektivitet.